DJ Reflexion

Bokningsbar inom:

Stockholm och Uppsala samt andra ställen mot reseersättning.

Med mer än 10 års erfarenhet i bagaget finns det inga fester som är för svåra för mig. Huvudsakligen spelar jag urban musik (hiphop & RnB, Latin, afrobeat) men på senare tid spelat allt fler orientaliska bröllop och event. Har haft bokningar på både små fester för 30 personer till stora klubbar och scener med fler än 3000 besökare. Tveka inte att höra av er om ni har några frågor.

Dj Storms

Bokningsbar inom:

Stockholm

Vilka är vi? Vi är två killar som både Dj:ar och spelar slagverk av olika slag, både på scen och bland gästerna.

Ramil Benjamin

Bokningsbar inom:

Hela Sverige

DJ och musikproducent från Stockholm, med i musik- och nattklubbsbranschen sedan 15 års åldern. Spelat på några av Stockholms fetaste nattklubbar och festivaler från Slakthuset, Kristall, Thaiboat till events som privat fester osv. Ramil Benjamin har blivit supportad av stora DJ-stjärnor som bl.a. Gazzo, Damien Anthony, Jesse Kiis och Sebastian Ingrossos skivbolag Refune. Han blev utnämnd till Top 5 bästa DJ av The Voice tävling år 2012.

DJ Roni

Bokningsbar inom:

Hela Europa

Med 13 års erfarenhet så får man alltid kvalité när man bokar mig, jag började tidigt med privata spelningar vidare till klubbspelningar och nu är jag i ett stadie där jag bara kör Syrianska bröllop/dop/förlovningar etc samt spelar på nattklubbar o Spanien en del av sommaren! Jag har spelat på scener från 20 pers till maxade ställen på 2000 pers så inget är för stort eller för litet. Med internationella spelningar i bagaget så tar jag mina spelningar till en ny nivå! Jag brukar även ta med slagverk på mina spelningar.

S.I Production

Bokningsbar inom:

Hela Sverige

Vi erbjuder en helhetslösning inom ljud, med sångare, DJ, ljudutrustning, ljus samt Davul och Zurna. Vi levererar våra tjänster över hela landet och vi spelar precis den musik ni önskar. Video finns på Facebook och Instagram.